<body> archive tagboard affiliates profile
Asma Hamid's blog for 2008.
Please redirect and relink or retag to http://www.iztele.blogspot.com




14 July 2008 | Kan bestt..
0 Comments / 10:19 pm

Its a conversation between me and my bestfriend, NAL.

I said:
kan best kalau memory dulu boleh diulangkan.
kan best klau aku boleh mulekn hidup aku blek.
dn mule ble aku 6 tahun.
kn best klau kiteorg bley lalui sume ini lagi.
kn best klau aku x yh pndh.
kan best klau Allah bagi kiteorg a second chance.
kan best... kan best... kan best...

She said:

btlbtl..
kan best klau dpt laluismue tu balik..
kan best klau harge mnyk xnaik,so kau xyah pndh,nnti ayh kau save money..:D
kan best klau dpt jmpe lg n dpt lepak kat tepi longkang..
kan best klau dpt gossip2,cite2,n gelak kuat2 lg kat tepi longkang..
bestnye..klau dpt lalui smue nie balik

I said:

yeye, bagi aku smbungkan
kan best jd gile kt tepi longkang tu.
kan best klau hari guru kite duduk kt tepi longkang pastu jerit2 dri situ.
kan best klau dri aku start seksyen 5 aku dh rpt ngn kau.
kan best kalau kite dpt lalui semue ini balek

She said:

aku nak smbg jgk lg:Dkan best klau kite dpt ulg blik mase yg hari guru tu kiteorg jd gile..
kan best klau kite dpt usha abg2 n bdak2 dr tepi longkang tu lg..
kan best klau dpt reke name smrn untk org yg kite usha tu lg..
kan best!!!!!

I said:

nak sambung
nak sambung
kan best kalau kite jumpe lebih rmai org nak usha.
kan best sesape yg kite usha tu tau yg kiteorg usha mereka.
kan best kalau dinding di TL itu hak milik kite.
kan best kalau kau dan mich dan satu sekolah ini boleh ikut aku pindah.
kan best. kan best. kan best..
nnt aku bt bende jdik 'puisi' nak.hehe

She said:

nak smbg lg,best:D
kan best klau org yg kite usha tu,usha kat kite gak..
kan best klau aku bleh jadi konggawoman,korang plak jd singer..:D
kan bestkanbestkanbest!!

I cried and said:

iye memang BESTBESTBESTBESTBEST.
tpi boleh kah ape yg kite impikan ini menjadi kenyataan?
boleh kah kite pegi balek ke mase dulu?
boleh kah?
boleh kah?
boleh kah?

She cried and said:

mlgnye..
ini smue hanyelah angan2 kite je..
smuenye x boleh diulg kembali..
sunggh menyedihkan..
='(

I said:

sungguh2.
oleh itu, kami kene membuat FUTURE BARU.
yang teramat best.
with NO REGRETS!

She said sweetly:

btlbtl..
tp,aku amt merindui tepi longkang,
dan kamu..
teramat lah rindu

I said cheering up:

dan kite akan membuat FUTURE YG TERHEBAT together!
tpi kan aku ade byk lgi geng.
-: budak manchester
-: GTL.
due tuu.

She said cheering up:

kite gabungkan..
bestbest..
xla bnyk sngt due tu lol

I said pissed off:

x leh gabungkan!
TAK LEH. TAK LEH. TAK LEH.
hehe.
ASMA KAN KEDEKUT.
SO X LEH!
saye nak
-:GTL waktu weekend
dan
-:ex-MANCHIES waktu holiday

so, the end.

/ a loud introduction

Yelling, best view on Firefox!
ablogfullofnoise,
silent noises,
magicalnoises,
thatcanonlybeheardbybrains,
readloudpost, readloudnightmares.

/ open your eyes
See those letters on the left side of this text,
try clicking on 'em.
If you have extra time, click
tagboard and profile two times,
you will be in a little surprise.
Go on, you know you want to.

/ too loud